Dodaj komentar

Tijekom blagdana jedanaest prometnih nezgoda

ljubuski.info

U razdoblju od 13. do 18. travnja 2017. na području ZHŽ se zbilo nekolicina kaznenih djela, bilo je slučajeva narušavanja javnog reda i mira a posebno su brojne bile prometne nezgode:

Kriminalitet:

Evidentirana su četiri kaznena djela od toga dva iz oblasti imovinskog kriminaliteta, jedno kazneno djelo iz oblasti sloboda i prava čovjeka i građanina KZ F BiH i jedno kazneno djelo iz čl. 23. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti . Policijski službenici poduzimaju operativno taktičke mjere i radnje.

Prometne nezgode:

Evidentirano je jedanaest prometnih nezgoda, od toga šest s većom materijalnom štetom i pet prometna nezgoda s manjom materijalnom štetom u kojima je osamnaest osoba zadobilo tjelesne povrede.

Javni red i mir:

Evidentirana su četiri narušavanja javnog reda i mira. Protiv počinitelja će se poduzeti odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
3
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto