Dodaj komentar

moji dragi sugrađani pišem već godinu dana da je to patka hdz-a bila pred izbore, zamaži narodu oči a dobij izbore, jer što su to oni napravili zadnjih 10 godina ( samo postavili 2 miliona kockica a to ne pokreće gospodarstvo) , jedina im je to šansa bila naći nešto što će narod u euforiju baciti, nisu talijani i španjolci, grci, ciprani, i ostali [ * neprimjereno * ]i pa da oni ne znaju da toliko smilja treba, posadili bi oni milione hektara da je to tako, pa oni ga otkupljuju od nas. nego vi i dalje vjerujte lokalnim političkim lažovima koji puštaju pred izbore svakakve priče, opameti se narode dok ti nije kasno i bori se za svuja prava i nevjeruj starim udbašima

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
2
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari