Dodaj komentar

Sto se tice zemlje u Hercegovini u narednih 50 godina tu kruva nema, sta god pokusas posteno moras znat da ces se samo uvalit u minus ,a svoja leda slomit . Ako ces varat s nekim poticajem mores gurat koju godinu,ali to nije duga vika dode đava po svoje . Moj vam je savjet ,ako imate koga bjezite cim prije ovde ne mozete opstat, osim ako se necete baviti kriminalom ili politikom,sto prije odete ,lakse ce vam biti .

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
1
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari