Dodaj komentar

Vi koji potencirate validnost neke diplome odnosno njenu ispravnost sa tezom da je kupljena totalno ste u krivu, za vrijeme rata diplome se jesu prodavale ali ovo što prozivate osobe koje imaju diplome sa privatnih škola nije niti malo utemeljeno, te osobe su imale profesore , svoje kolege a naj jače mi je kada ih prozivaju osobe sa Mostarskog sveučilišta..raspitajte se malo kako to funkcionira u Mostaru..u Hrvatskoj obadvije vrijede isto ništA ali isto tako ove iz Zagreba u Njemačkoj vrijede ništa..u današnjem svijetu se vrjednuju vještine i znanje ako to nemaš bilo kakva ti diploma ne vrijedi..svak ima slobodu izbora školovanja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
1
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari