Dodaj komentar

Učenici ljubuške Gimnazije uručili pakete s potrepštinama štićenicima Doma sv. Josipa

ljubuski.info

I ove su godine učenici Gimnazije iz Ljubuškog učinili jednu lijepu i hvale vrijednu gestu, uoči Uskrsnih blagdana posjetili su Dom za starije osobe "Sv.Josip Radnik" na Bučinama.

Tridesetak Gimnazijalaca skupa s ravnateljicom Andrijanom Grgić i pedagoginjom Zdravkom Rupčić štićenicama Doma za Uskrs je donijelo prigodne pakete s potrepštinama koje su skupljali učenici svih razreda ljubuške Gimnazije.

Ispred Doma dočekala ih je sestra Paulina pa su svi skupa pohodili dnevni boravak sa štićenicama. Da ovo nije njihov prvi dolazak vidjelo se pri samom dolasku u dnevni boravak, uslijedila su rukovanja, pitanja, ćaskanja… Kako nam rekoše namještenice Doma mladi Gimnazijalci, članovi FRAMA-e dolaze svake subote volontirati i družiti se sa štićenicama.

U Domu je trenutno pedeset i jedna štićenica, a kako reče sestra Paulina kapacitet je pedeset dvoje, a najstarija štićenica ima 98.godina.

Osim druženja i priče "padne" i pjesma uz zvuke gitare, pa sve izgleda nekako drugačije-ljepše i veselije.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
4
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto