Dodaj komentar

Rojs se nakra ko i svi zapovjednici,a vi [ * neprimjereno * ] sitnog zuba koji ste bili po rovovima odajte po njemackoj,isto je kod srba i muslimana ,svugsje je obican covik naj...ovakva [ * neprimjereno * ] misli da su Bogovi ,ali kada im Bog pocme vracat bolje da se nisu ni rodili . Pa pogledaj ti ovog kabadahije ko je nama ministar i kakva je ostala policija ako je on glavni .

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
8
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari