Dodaj komentar

MUP ŽZH je tamnica naroda kakva je bila stara Jugoslavija.Tamniče i progone nevine ljude po prijekom sudu dok njihovi ministri mogu raditi šta ih volja.Oni su hrvati i branitelji svi drugi su za njih b a g r a.Konačno da nam neko prosvijeti oči i očisti uši da se suprostavimo ovom teroru hrvata nad hrvatima koji je najgori u našoj policiji.Tako danas hrvati tamniče hrvate gore od srba.Tamničari ostvaruju prihode od mirovina u RH i ovdje dok drugi koji nisu u tom hobotničkom sustavu ispaštaju
Bože oprosti im jer ne znaju što čine

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
2
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto