Dodaj komentar

On jaše Nevenka ne Nevenko njega.Drži kao taoca Nevenka i sve članove partije i igra se sa njima kao sa miševima.To je naša realnost i sudbina jer ne znamo dići glas i pobuniti se protiv ovoga.Sad neko drugi iz Hrvatske radi posao koji smo svi mi trebali raditi.sada dalmatinci u Borasu prepoznaju nas hercegovce i kažu da smo svi mi ko on.Tako nam i treba kad se ne znamo suprostaviti,a o aferama ministra ovaj portal se nije gasio.Sada svi iz Hrvatske znaju za problem ministra i ovo nije njegov jedini problem.Kada je federalna TV objavljivala afere onda su to bili Sarajevski centri moći.Sada se pokazalo točnim da su i oni bili u pravu,upozoravali nas Ljubušake koga imamo za ministra,mi uglavnom šutili.Izašlo sve na vidjelo i o tome sada bruje svi mediji.Opet mi hercegovci na tapetu hrvatskih meidija.Ovo je znak i šire akcije i neega što se u pozadini sprema jer je prilog izišao na naslovnici.Kad mi ne znamo znaju oni drugi,preko grane naši sunarodnjaci.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari