Dodaj komentar

Županijska skupština za doprinose duguje 517.228,88 KM

ljubuski.info

Skupština ZHŽ za doprinose svojim djelatnicima duguje prema podacima Porezne uprave F BiH 517.228,88 KM. Dug je nastao za mandata sadašnjeg predsjednika Ante Mišetića - Sove. Skupština ima s profesionaliziranim zastupnicima 22 uposlenika, a Mišetić je svake godine potpisivao dokumentaciju za poreznu upravu u kojoj je naznačeno da su navedeni doprinosi plaćeni.

Proračun skupštine iznosi oko 1 milijun KM i u njega su uvijek predviđena sredstva za bruto plaće, ali i pored toga doprinosi djelatnicima nisu uplaćivani.

Stotine tisuća KM za udruge i reprezentaciju

Mišetić doprinose nije plaćao, potvrdila je Porezna uprava, iako je potpisivao kako jeste, ali nije propustio trošiti stotine tisuća KM dajući ih raznim udrugama, a čak je u jednoj godini potrošio više od 60.000 KM za reprezentaciju.

No, to nije najgora strana skupštinskog proračuna, a pokazatelj da su za 6 godina zastupnici radili samo nekoliko dana bez bilo kakvog učinka na poboljšanju zakonodavne vlasti, osim trošenja 6 milijuna KM, zaprepašćuje.

Očit je raspad zakonodavne vlasti. Kako će to HDZ BiH pravdati, politički, zakonima ili će priznati da se radi o teškim nezakonitim radnjama, ostaje vidjeti.

2010. godine Mišetić je obećao "sjaj", ali umjesto sjaja dobili smo ......

Podaci PU F BiH
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
6
2
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari