Dodaj komentar

Ma ima on puno vise
Dobro mu je ko pticici na grani sto se njise
Nista neradi dobro zaradi i sve svoje miseve u avantgardu vecerom nagradi
A jbg bar su zasluzili jer za njeg su krali i novac prali nazalost na vlast nikad nece doci oni pravi
Treba nam neko da nas izvuce iz ovog stanja ([ * neprimjereno * ]) da mladi netraze srecu u kocki veca manja jer nemaju para place ni stana idu na dnevnice u smilje svako tri dana i za kraj barbaricu hvala za ove naplate parkinga od kojoh samo ti profitiras ta neces napravit trotoara da se ima kuda hodat nemas od tog zarade treba jos koju firmu prodat nemoj mi samo rec vidis da pravim magistralu po cjelom putu bosanci u radu a semafor u kvaru tako je to u mom gradu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
7
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari