Dodaj komentar

Hoce li sud biti slavni sud pravde ili politicki potrcko i izvrsitelj politikanstva to treba dobro da propmisle kako da nebi doshlo do sljedeceg rata.

Smatram da ste istjerali 600 000 Hrvata i unishtili njihovu imovinu vrsili pljacku povjesnog Hrvatskog tla a za 1000 godina svakog gosta mora da je 2 dana dosta.
Nitko nije odgovarao za unistenje Hrvata Posavine srednje bosne a dosli ste dole do samog dna da se i posljednji hrvati unishte rasele i totalno ociste sa povjesnog tla Hrvata.
Moolim lijepo prije nego sto nepadne negdje atomska bomba da se dobro promisli o osudi nad Hrvatima. Zashto vi smatrate da Hrvati moraju da sute nad nepravdom i sudbinom koja se njima nanosi ili nanosila.
Postoji nevidljiva sila koja dobro prati i sudce i ostale, neka se dobro pripaze sta rade.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
4
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari