Dodaj komentar

Mijo šutio si i ti i svi drugi generali kad su uhapsili i osudili heroja Maku Radića na 20 godina robije zbog navodnog silovanja neke Muslimanke u Vojnom. Tako su optuživali i Vicu Vukojevića da je silovao neku Muslimanku u Vojnom i kasnije se utvrdilo da je to laž. Samo postoji velika razlika, Vice je bio sudac Ustavnog suda, a Maka ratnik, heroj domovinskog rata i zato su ga osudili, a vi ste svi šutili i generali i ova jadna HDZ-ova politika.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
8
9
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto