Dodaj komentar

Prvo se malo informiraj pa onda mozes komentirati. Haska sestorka u par navrata se zahvaljivala svima koji su na bilo kakav nacin njima pomagali u hagu a najvise zahvala islo je miji,dalje pogledaj negdje isjecak kad je gotovina izasao na slobodu pa je u zahvali svima spomenuo miju,dalje kad su blaskica pustili u svome obracanju prvog je spomenuo miju. A prije nekih mjesec i pol dana u posjeti haskoj sestorci isli su gotovina,ministri sprlje,stier i medved,mijo itd.prvi politicari u hr koji su obisli sestorku.tebi i takvima nece biti drago kad ih puste.jer sestorka je uskoro na slobodi jer se rusi teza o zlocinackom pothvatu.bog i hrvati

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
7
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari