Dodaj komentar

Kulturološka emancipacija! Kino?!U vremenu interneta,kad su najnoviji filmovi -lako dostupni!Ne mogu se otet dojmu,kao -nek se nešto radi!Postavlja se pitanje ,ko će imat pare za ulaznicu!?Političari! Kad konačno svane taj dan! Kulturan! Iz općine u koloni dva po dva prema boljoj budućnosti ,kretat će se elita! Tu će bit i najviši dužnosnici,i dušebrižnici iz BiH kao i susjedne nam Hrvatske!Kad sva ta svita -crem de la creme,društva uđe u te dvore mašte!Počinje novo doba !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
9
7
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto