Dodaj komentar

Čitam gore tekst o donaciji vlade RH za rekonstrukciju kina i vrtića. I obnovu kina kao javljaju se nezaobilazni perači para Parkovi. Pa ako je Vlada susjedne države donirala sredstva općini zbog čega projekat nije preuzelo općinsko procellnistvo ili ti ured za kulturu i sport. Ma daj Nevenko vise te je dosta i Bogu i robu. A ne treba nam kino. Vi ste napravili "kino" od Ljubuškog zadnjih 20 godina. Režiser HDZ, glavni glumci i protagonisti Zelic, Barbaric, Sova, Boras i ostale karikature. A jadni narod su tu obični statisti. Strah me samo dramatičnog kraja ovog filma u režiji HDZ. Jer sam ipak uvijek za Happy End.
Pozdrav i podrška portalu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
6
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari