Dodaj komentar

Čitam gore tekst o donaciji vlade RH za rekonstrukciju kina i vrtića. I obnovu kina kao javljaju se nezaobilazni perači para Parkovi. Pa ako je Vlada susjedne države donirala sredstva općini zbog čega projekat nije preuzelo općinsko procellnistvo ili ti ured za kulturu i sport. Ma daj Nevenko vise te je dosta i Bogu i robu. A ne treba nam kino. Vi ste napravili "kino" od Ljubuškog zadnjih 20 godina. Režiser HDZ, glavni glumci i protagonisti Zelic, Barbaric, Sova, Boras i ostale karikature. A jadni narod su tu obični statisti. Strah me samo dramatičnog kraja ovog filma u režiji HDZ. Jer sam ipak uvijek za Happy End.
Pozdrav i podrška portalu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
7
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto