Dodaj komentar

ajde, nemojte lajati, kako nema kadra u PARKOVI-ma, ko to kaže? Primili su MLADE LAVOVE iz mladeži HDZ-a, oni su sposobni sve, ama baš sve. Idu na tečaj za kulturu i kad završe vidjet ćete kakao sve funkcionira. A, čuo sam od radnika PARKOVA, da su primili neke inženjere građevine pa su sada "šutnuli" NEDU GRANIĆA u stranu, čovjeka se ništa ne pita iako ima iskustva više nego oni godina, pa možda on bude vodio kulturni centar, nikad se ne zna, čovjek je sposoban za sve, uvijek se prsi ja, ja i samo ja... Ja ovo, ja ono...niko mu nije ravan.....

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
4
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto