Dodaj komentar

Oh mogli ste moju sliku staviti, ja sam najljepša. Da se predstavim? Dolazim iz bajke Ivane Brlić Mažuranić. Ni u snu nisam sanjala da ću jednog dana postati ravnateljica ali eto morala sam jer u našoj stranci nema sposobnijih od mene. A znate ja vam inače sve radim s puno ljubavi. Tako me jednog lijepog sunčanog dana iz ljubavi i preko reda zaposlila ravnateljica Valerija jer je moj tata zvani Gira, koji je inače vrlo sposoban,zauzvrat zaposlio njenoga muža u policiju. Uskoro je gospodin Dodig ostao bez posla jer je imao duge prste a vidite mene ja ravnateljica,podobna, slušam i zapošljavam kako mi kažu i sve s ljubavlju. A inače ja sam vam svestrana: Znala bih ja snimati što se govori na sndikalnim sastancima tako da moja draga ravnateljica bude upućena. Uh što sam ja za nju sve radila! Nije mi jasno zašto nema moje slike ???

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
4
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari