Dodaj komentar

I vrapcima na grani je jasno da je ta njihova borba protiv korupcije prelijevanje iz šupljega u prazno.To su monstrumi kojima ljudske sudbine ne znače ništa i kad čovjek pročita kolika su dugovanja prema prosvjetarima dođe ti da poludiš.I kad ti isti prosvjetari na to upozoravaju ovi "domoljubi" se prave gluhi i slijepi.E sad kad nastava bude potpuno prekinuta onda će se ovi kriminalci pozivati na prava djece.Licemjerno do bola!!!Imam dvoje djece u školi ali moja podrška nastavnicima i profesorima je potpuna.I još nešto na kraju, bolju sliku za kriminal i korupciju od Davora Medića niste mogli izabrati.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
9
5
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari