Dodaj komentar

Izvinite odakle je Vardar? Jedini makedonac u sastavu sjedio je na klupi....a Izvidac je iz Ljubuskog, Mandic,Grbavci,Pavlaci itd, sve domaci momci na samo da su iz BiH nego iz LJU BUSKOG, treneri takoder, jel im iskustvo laktom u lice, sudci itd..

eeee moj zoro 'oćeš reći da pavlak,mandić,hrstić,šarac, ivanković ....nisu klase, jesu samo nisu poredani i motivirani.
Zašto je recimo trećerazredni igrač Čirak bio plaćen duplo više od ovih, a proveo više na klupi nego svi zajedno, pa onda da ne pričamo o minutažama igrača koji nisu spremni i koje se pod svaku cijenu favoriziraju ne bi li se negdje udali ali neće nitko takve tu su falili.
Neću navoditi koji su to ali publika vidi sa tribina...
Javna je tajna da će u roku jedne do dvi godine otići a već su trojica potpisala 80% igrača. igrača koje je stvorila Mucićeva akademija a ne ševina i barbarića uništavačka politika, što barba pipne "GNJIJE".

Upravni odbor IZVIĐAČA:
David Grbavac, Toni Kraljević, Nevenko Barbarić, Miroslav Rupčić, Ivan Ševo, Ivan Luburić, Zdenko Džajić i Mladen Džajić,

PAMETNOM I VIŠKA.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
4
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto