Dodaj komentar

aje nemoj pametovati ako ista ima Hrvatskog u tebi na ovakve papirom autenticnom argumentiranim dokazima samo bi se zgrozio i rekao oslobodi nas Boze ovakvoga zla. vas vodi u ponor jedan covjek koji ima milione (njegova vila) vrijedi milione necemo govoriti o ostalome a odakle mu i kako je moguce da covjek moze to imati kod nas i odakle mu cime to pokriva s kojim pokricem? dali je on vas uzor ocito jest jer vas moze kupiti vrecom mekinja, care moj novac je samo papir a poštenje je očito nesto vama nepoznato. Pitam se kakav Hrvat neko moze biti kad ne misli dobro svom narodu. Ocito od svega hrvatskog imate samo predznak stranke. Glasac sam i ja tog HDZa koji sam glasovao godinama za njega ali tad il je bilo drugacije il nisam znao sad mi je sve jasno i zao mi je jer ija sam samim time doprinio svom narodu ne sta sam htio neg sto nisam znao da to nikakve veze nema sa interesima Hrvata. ne ocekivam od tebe da ces se obratiti vec mislim da ce tih mala vecina savjesnih progledati i javno se ispricati onima koji su patili zbog njih i oni koji nisu tu daleko od svoga doma

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
7
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto