Dodaj komentar

Mislim da ste vi svi - koji napadate Vidića, Čovića i HDZ BiH, u najmanju ruku provokatori i intereščije. No, nije isključena ni ljubomorna zavist i mržnja vladajuće stranke od strane oporbenjaka.
Ali, čisto iz demokratskih razloga, vi ne morate voljeti te ljude i tu stranku i imati o njima i dobro mišljenje, ali ne smijete javno prozivati ljude kao počinitelje kaznenih djela bez dokaza. A dokazi nsu "čula-kazala..."

Stoga, gospoda Previšić i Vasilj, ali i svi koji im daju podporu, dužni su po zakonu prijaviti počinjena kaznena djela i počinitelja ako je poznat. I to ovlaštenim tijelima za progon - policiji, državnom odvjetništvu, odnosno tužiteljstvu i iza tih prijava stati.
Ukoliko prijave budu utemeljene i počinitelji budu pravomoćno sudski osuđeni, bit će uredu.
Ali, budu li počinitelji oslobođđeni, prijavitelji će odgovarati za kaznena djela lažnog prijavljivanja i kaznenog djela klevete u uvrede.
Jednako tako mogu odgovarati ako djela i počinitelje ne prijave, a javno ih iznose kao djela i počinitelje. To su onda klevetničke ćakule - trač...

Jer je nelogično da bi HDZ kao najmasovnija stranka sa hrvatskim predznakom, kao stranka vodilja u Domovinskom ratu, kao stranka čiji su se pripadnici skupa sa ostalim braniteljima HVO-a i HV-e borili i izborili protiv četnika i mudžahedina, sada u miru bili protiv svojega naroda i svojih suboraca.

Nelogično i nevjerojatno je prozivati Čovića za neku izdaju svoga naroda, kada je taj isti Čović na svakim izborima u 20-godišnjem i dužem razdoblju biran i izabiran od apsolutne većine hrvatskoga naroda u BiH. I to na najdemokratskiji način - tajnim glasovanjem.
U tom slučaju bi i taj hrvatki narod bio kriminalan, a to su apsurdi. Jer ni jedan narod kao cjelina ili njegova apsolutna većina, nije kriminalan.

A Čović nema ni jedne pravomoćne sudske presude po kojoj je osuđen za neko kazneno djelo. I svaka osoba u takvom statusu se smatra po zakonu nedužnom.

Stoga, je svima vama koji prozivate Čovića, HDZ BiH, Vidića i ostale dužnosnike HDZ-a BiH, bolje svašta pojesti, nego svašta reći...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
1
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari