Dodaj komentar

bogami dilazi ona sto sam davno prorekao " ili mi ili oni". glasao sam i ja za ovaj HDZ godinama a sad bi radije dao glas neznam kome neprijatelju radje iz razloga sto znam sta ocekivati od neprijatelja... zao mi samo zbog toga sto se udba krije iza hrvatskog predznaka i obmanjuje narod Hrvatski godinama i gura ga u provaliju u kojoj smo vec godinama od njih gurnuti... teska situacija bojim se da je povratak nemoguc jer svi smo jaki samo ovdje niko nema hrabrosti reci nista svak suti i trpi... u meni je osobno bomba koja se moze aktivirati i naj manjom iskrom... zao mi je ovoga naroda i ljudi a pogotov dijece koja nemaju nikakvu buducnost i nikakav zivot... pitam se do kad ovako dali cemo dozvoliti da nas UDBA zgazi... a vi admine ovoga portala nemojte samo blejati nego napravite nesto konkretno po ovome pitanju i vjerujte uspjeh ce biti zagarantiran.... naravno ako se ne bojite bombe...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
6
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari