Dodaj komentar

Vidiceva zena Sanja(ako mu je jos zena)95.god pocima raditi u sanitetu NS u Capljini pa prema tome nemoze biti nikakav RVI.Osobno poznam gospodu i kad pocima raditi jer sam i ja tamo radio.A to sto varaju i lazu sve im se vraca znaju oni to ali kolo se zakotrljalo u nema povratka samo se sve vise uvlace u prljave radnje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
7
7
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari