Dodaj komentar

Mate Križanac je neviđeni kompleksaš!To je čovjek koji bi kad bi mu ponudili da bude predsjednik Amerike rekao"to tako treba,mogu ja to".Znam ga iz košarke kad je bio sudac, vrlo loš sudac,apsolutno bez autoriteta,u prevodu [ * neprimjereno * ]vac,kojemu je bez obzira na navedene činjenice kojih je bio svjestan,bilo samo bitno da ipak što više sudi.Nikad nije mogao istrčati fizičku normu na testiranja prije sezone,uvijek bi se šlepao jer su ga propuštali, i toga je bio svjestan, ali je šutio jer je [ * neprimjereno * ]vac.Uvijek je patio da bude u vrhu sudačke elite iako tu nikako nije pripadao, jednostavno čovjek nije sposoban za taj posao.E sad ti koji ga predlažeš razmisli kakav je to čovjek koga predlažeš na tako važno mjesto.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
3
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto