Dodaj komentar

Mucic je digo klub sto je istina a isto tako sa losim ljudima oko sebe ga je umalo i unistio, vjerovo je ljudima sa strane a ne domacim. Ulagao je u igrace iz vana a domace je odbacivao,davao je place po cca 2000km igracima koji su bili tu samo radi novca i nisu uspjeli uzet titulu ovi decki su je uzeli sa prosjek dzeparcom a ne placom...zato nemojte pricat kad neznate nije sve crno da je crno isto tako nije sve bijelo da je bijelo... ljubuski trenutno ima cca2200 trenera od kojih 2199 nezna kolika je duzina terena kolika je povrsina gola kolika je velicina lopte i tako dalje... uzivajte i lp

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
7
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari