Dodaj komentar

Jopet utakmicu započinje "politički" (Ševin) golman Kvesić, džabe je "Maki" prošli put branio k'o u transu, jopet Hrstić igra obranu a sidi u napadu na klupi, taktika, nema šta.
Jopet ovo, jopet ono, jopet...

Džabe pojedince favorizirati kad su istrošena roba koju moraš ugurati da se prodaju, neće nitko takvu robu, ne kupuju se igrači po političkoj (HDZ) iskaznici.
Moraju dati malo više, (krv i znoj) Grba moj!

Ne mere to tako Grba jbg. ne šljive te više igrači jer vučeš poteze po zadatku onih koji o rukometom nemaju pojma, a ti gaziš na svoje dostojanstvo i pišaš se na svoj mukotrpni rad poradi ovih što su umislili da su bogovi, a nisu bolan ne bio, jedan je Bog.

Jednom živiš život da li teže ali dostojanstveno ili lagodno,oborene glave na privuzi loših gospodara i tvoraca kaosa, koji sada upravljau Izviđačem ti odlučuješ, zato...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
8
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto