Dodaj komentar

Gorenje održalo lekciju rukometa Izviđaču 32:36

ljubuski.info

Večeras je Gorenje u gradskoj športskoj dvorani održalo pravo rukometno predavanje vodstvu i igračima Izviđača. Utakmica je riješena već nakon 15 minuta prvog dijela kada su brzim kontrama, odličnom igrom u obrani igrači Gorenja došli do 8 golova prednosti. Sve ostalo je bilo rutina iako su domaći igrači došli do dva gola zaostatka sredinom drugog dijela.

Međutim mladost i borbenost igrača Izviđača više ne može biti izlika za loše rezultate, niti bilo kakav umor, nedostatak trojice povrijedjenih igrača. Očito je kako Izviđač nema igru u napadu, momčad nije dobro pripremljena za obrambene zadatke, obzirom na momčadi koje gostuju u Ljubuškom. S tribina igra se doima kao stihijska, igrači srljaju u solo akcijama. Od strane Izviđača za gotovo 60 minuta nije se mogla vidjeti niti jedna izrađena akcija, dok su gosti punili domaći gol protunapadima i udarcima sa čak 11 metara.

Trener Grbavac nije imao nikakvo rješenje za Potočnika i Medveda, koji su postigli 23 gola, a izolaciju ove dvojice odličnih igrača nije niti pokušao.

Zanimljivo je bilo vidjeti suradnike Grbavca, koji nisu analizirali niti statistiku, nisu pokušali ukazati na stanje u terenu. Želja navijača je stvaranje u svakom pogledu vrhunske momčadi, koja bi trebala biti standardna u ovoj regionalnoj ligi.

Porazi od boljih ne bi trebali biti problem, ali Izviđač nema igru, niti igračkog poleta bez obzira što se radi o najmlađoj momčadi lige. Očito je da niti sadašnji lideri kluba nisu se u stanju organizacijski niti znanjem nositi sa zahtjevima natjecanja, pa se doima kako imaju svrhu vlastite lokalne promocije.

Rezultat od 36:32 za Gorenje nakon prikazanog nije nikakvo iznenađenje.

Oko 2200 navijača je bilo na visini zadatka. Navijanje nije izostalo niti kod -8 i oni ipak zaslužuju puno više.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
2
2
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto