Dodaj komentar

Je li ovaj tekst preuzet sa Poskoka ili RTRS-a?
Šest puta sam restartovao računar, mislio sam da je pokupio neki srbočetnički virus.
Veću hrpu gluposti odavno nisam pročitao na jednome mjestu, kao da je Risto Đogo ustao iz četničkog groba i lično diktirao svaku riječ.
Gdje su glavni uzročnici ovoga stanja u Bosni?
Gdje je Tuđman koji je zahvaljujući 8000 ubijenih Bošnjaka Srebrenice dobio Oluju?
Gdje je Haška HRHB koja je uspjela da po prvi put u povijesti zavadi Hrvate i Bošnjake?
Gdje je HDZ koji ne odustaje od stvaranja privatnog tora oko Čovićeve hacijende, dok sve originalne hrvatine njegove privatne ćirilično-komunističke partije potkradaju državu brže od Dodika? U međuvremenu poluhrvati izvan tora odlaze trbuhom za kruhom?
Smeta mu nekakva džamija u Jajcu, ne smetaju mu zarasle ruševine Hrvatskih crkvi širom okupiranog dijela Bosne?
Da su pametniji, svi Hrvati koji imaju zemlju u RS-u trebaju izdvojiti po jedan dio i pokloniti Arapima. Da u svakome mjestu širom genocidnog entiteta imaju pored sebe po jedno naselje Arapa, najvećeg četničkog straha i noćne more.
Nikada im srbočetničko uho ne bi kročilo u naselje, a policijske patrole bi ih obilazile svakih 5 minuta...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
5
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari