Dodaj komentar

Strašno,da sam znao za ovo pa ih rastjerat bilo bi ih svukuda,trcali bi i pišali trčećki,strašna vijest za ljubuski skupilo se 20 besposlicara i koje dite i sad to kao nesto treba predstavljat,daj molim vas nemojte se sramotit pogotovo s tim titinim klubom,sram nek vas bude.Ovaj obukao majicu prekrizeno HNS a pojma o nogometu nema niti sta znace ta slova,nego vidilo dite po tv-u se nose majice pa uzelo sebi,jadan ti sam u kakvom gradu zivim,cekaj me njemacka dolazim i ja!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
4
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari