Dodaj komentar

Shrek i Fiona najbolje maske 19. Ljubuškog karnevala

ljubuski.info

Sinoć su u Prologu u sklopu bala pod maskama, dodijeljene i "Nobelove nagrade" za najbolje maske. Time je završio službeni dio programa 19. Ljubuškog karnevala, a zabava se nastavila i nakon dodjele nagrada.

Dodijeljene su tri nagrade u dječjoj konkurenciji, pet nagrada u velikoj konkurenciji i jedna nagrada za najbolju karnevalsku skupinu.

Nagradu za najbolju karnevalsku skupinu ove godine je dobio Dječji vrtić Ljubuški. Za svoju kreativnost i maštovitost dobili su jednodnevni izlet u Hercegovini po vlastitom izboru. U dječjoj konkurenciji treću nagradu je osvojio mali taliban, drugu nagradu dvije mišice a prvu nagradu mala Snjeguljica.

Dobitnik prve dječje nagrade za najbolju masku je Lana Herceg iz Prologa. Svim dobitnicima dječjih nagrada uručene su nagrade.

U velikoj konkurenciji petu nagradu su osvojile dvije mišice.
Četvrtu nagradu osvojila je maska zombiji.
Treću nagradu osvojila je maska udavača i bogati mladoženja.
Drugo mjesto u jakoj konkurenciji osvojila je maska vojnik.
A prvu nagradu ovogodišnjeg izbora osvojila je maska Shrek i Fiona. Dobitnici "Nobelove nagrade" za najbolju masku su Antonio Jelavić i Jagoda Jelavić iz Ljubuškog.

Svim dobitnicima nagrade su uručili predstavnici Karnevalskog društva Prolog na čelu s meštrom od karnevala.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
6
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari