Dodaj komentar

Kako vas nije sramota tražiti borački dodatak u visini penzije. Ljudi radili 40 godina i dobili 326,00 KM i sad bi vi na birou isto toliko. I ja sam bio u ratu , veteran , nisam tražio ništa od države da mi da već sam sam započeo posao i evo 20 godina radim. Počeo sam sa tadašnjih 1000,00 KM. Nije se po meni išlo u rat da bi odmah po završetku se tražile penzije. I ove do sad podjeljene penzije treba preispitati i uskladiti sa radnim stažom osobe. Ako nemaš staža ne možeš u penziju ,neka si borac veteran. U mene je komšija bio narodni heroj iz onog rata , ranjavan na Neretvi , ali je radio preko 20 godina poslije rata i onda otišao u penziju i to invalidsku . I tek onda dobio borački dodatak. Zato treba tražiti da se vrati na snagu zakon o PIO -MIO iz Jugoslavije i tako se penzionisati. Sad imamo više penzionisanih oficira nego vojske što je bilo. Sramota. treba sve pretumbati i posložiti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
1
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto