Dodaj komentar

Gledajuci vas sa strane , covjek bi zakljucio kako ste rijesili sve probleme , samo vam ostalo da jos rascistite sa tih policijskih 13 maraka !... Bavljenje policijom na nacin kako to vi radite , samo je znak da ste zalutali dobro . Gotovo nepovratno ! Policija je organ koji ima svoja pravila i ona vas cuva od svih zala kojim ste okruzeni . A zala je mnogo , i za sva ta zla ste Vi krivi , a ne niko drugi !...

Nije policija svacija lopta sa kojom se moze igrati kome god padne na pamet . Sad cete Vi reci :... "Evo jos jednog udbasa da nam otvara oci...proslo je vase vrime...bando !" ...I slicno !
Mada nije u pitanju sta je proslo , nego sta vam je - doslo ! I sta vas je - snaslo !
.
Vi ste vec na dnu . Ono sto ste trazili , to i imate . Zvala se to demokracija , ili ne ! Ali , policja uvijek ostaje policija ! U svakom sistemu . Ponizavanje policije na bilo koji nacin , samo je znak da - klizite nizbrdo . Ostavite vi policiji da radi svoj posao mirno , profesionalno i pod kontrolom onih koji su duzni da je kontrolisu ! Uzmite "motiku u sake" , ma sta to znacilo prakticno ! Jer , ovo sto sada imate - ni Sovici kao selo , ni Sovicani to ne zasluzuju ! Policija jos manje . Govorim kao gradjanin , a ne kao advokat !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
2
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari