Dodaj komentar

Neka je Josip Nosic stao u prvi red to je bitno...Tukao se po Ljubuskom s naj vecim kriminalcom koji nesmije u HR zbog ubojstva, i druzio se s naj vecim dilerima u Hercegovini, svaka cast nihovim vezama ministru,komesaru, itd kapa do poda smanjuju stopu kriminala tako sto kriminalce primaju u redove policije... samo naprijed!!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
5
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari