Dodaj komentar

nositelji trolista, ban Jelačić, i još neki imaju 50% od prosječne plaće u federaciji a to je oko 420 KM i imaju pravo na povlaštenu mirovinu koja je im se čak povećala kad je smanjivana "lažnim pukovnicim" , nositelji pletera primaju 50 KM i nemaju pravo na mirovinu, odličja je 1996 dodjeljivao Franjo Tuđman i nisu se mogla falsificirat tako da tu ništa nije sporno primjetit će te da su to sve ratni zapovjednici satnici,bojnici itd. ima dosta i pozadinaca . Problem je jedino u tome što je netko odredio da baš ta odličja imaju pravo na povlaštenu mirovinu 80% ovih je "sredilo" invalidninu a nije im ništa bilo ( sad na reviziji padaju) . Primjerice ja imam red Hrvatskog križa ( to je odličje za teže ranjavanje u obrani suvereniteta RH) za to nema nikakva naknada i ne treba ali mi je čast da imam to. Trolist je za nekakve zasluge, red bana Jelačića je za junački čin itd. Problem je u onom spisku od nedavno " lažni zapovjednici" koji to nikad nisu bili potpisali im generali . ovaj Nevenko Barbarić je geodet mislim da je kasnije radio u Kerametalu i mislim da je bio satnik na minobacačima, a lako ti je većinu vas naložit.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
1
8
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto