Dodaj komentar

Druga pjesnička večer srednjoškolaca u Knjižnici Ljubuški

ljubuski.info

Poštovani srednjoškolci,

Knjižnica Ljubuški, povodom obilježavanja Dana općine Ljubuški, organizira drugu pjesničku večer srednjoškolaca pod nazivom "Ljubuški u meni pjesma", učenika srednjih škola s područja Općine - Gimnazija Ljubuški i SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški.

Naime, budući da obilježavanju Dana općine Ljubuški prethode brojne svečanosti i programi, svoj obol dati će i Knjižnica Ljubuški organiziranjem druge pjesničke večeri pod nazivom "Ljubuški u meni pjesma", učenika srednjih škola s područja općine Ljubuški.

Pjesnička večer održati će se u petak, 17. veljače 2017. godine, u 19,00 sati u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Stoga pozivamo sve učenike, nadasve one u kojima se krije pjesnički duh, da daju svoj obol obilježavanju Dana općine Ljubuški, pjesmom - o svome gradu, ljudima, prirodnim i kulturnim bogatstvima Općine.

Svoje pjesme dostavite najkasnije do petka, 10. veljače 2017. godine, u Knjižnicu Ljubuški - adresa: A. Šimića b. b., radno vrijeme: 7 - 19 sati te subotom 8 - 14 sati, ili pak profesoricama/-ima hrvatskog jezika. Stručno povjerenstvo će izabrati i nagraditi autore najljepših pjesama.
Knjižnica Ljubuški

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
1
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari