Dodaj komentar

Nastava u ŽZH odgođena do 16. siječnja

ljubuski.info

Nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Županije Zapadnohercegovačke odgođena je do ponedjeljka 16. siječnja 2017. godine, potvrdila je ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Ružica Mikulić.

"Kako su najave vremenskih prilika za cijeli ovaj tjedan nepovoljne, a iz razloga lakše organizacije nastavnog procesa, odlučeno je da nastava u drugom obrazovnom razdoblju počne 16. siječnja 2017. godine", navode iz Ministarstva znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke.

Ministarstvo je ovu odluku donijelo na zahtjev sindikata i roditelja koji su tražili odgodu zbog ekstremno niskih temperatura koje su ovih dana pogodile BIH.

Najnovija odluka spomenutog ministarstva produžila je prvotnu odluku kada je nastava zbog ekstremno niskih temperatura odgođena do srijede 11. siječnja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
1
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto