Dodaj komentar

A obzizirom da su sva preeduzeca mrtva kao i plantaža evo sto potvrđuju slike, trebamo im sada organizirati pristojan pogreb. A Agape je davno isprintao smrtovnice. Zovnuti Dragu Grubisica kao i vjerske velikodostojnike i pitati kakav-takav popust obzirom da općina nema para. A treba to sve pokopati. Puno je pokojnika. Plantažu su kremirali evo vidim kao i Duhansku. A i mise treba platiti. Pošteno brate. Pa NEK onda od prikupljenih misa od pogreba uništenih i spaljenih preduzeca općinari isplate sebi plaće obzirom da su minusu i da im Parkovi daju platu. Posljednji pozdrav plantazo, posljednji pozdrav Ljubuški. Slava ti hvala.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
1
3
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto