Dodaj komentar

Nije zapalio Barbarić ništa. Nije ništa ni uništio. Sve je ovo maslo ISiLIA i četnika i ostalih neprijatelja Hercegovine. Zapalili komunisti, skojevci, Tituni podanici. Matematika je ljudi moji dragi egzaktna znanost i jedan u jedan uvijek daju dva. Kao i istorija. A pak ta istorija se dijeli na one sto ruše, pljačkaju, oduzimaju,uništavaju, ruše, i nazaduju, i pak one sto grade, obnavljaju, podižu poduzeća, stvaraju srednju radnu klasu, rade dodanu vrijednost, obrazuju se i stvaraju opće dobro za sve nas.Tako vam je to gospodo dragi drugovi.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
2
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari