Dodaj komentar

ODGOVOR
uvaženom g-dinu D.D.

Kao što sam se u komentaru i izjasnio što se tiče UZB i ljudi koji je vode i još ću jednom ponoviti da im dajem punu potporu i "skidam kapu do poda" za hrabrost, srčanost i isrpnu i nepopustljivu borbu za sve branitelje kao i za one zaboravljene kao i sve ljude koji su obilježeni i diskriminirani samo zato što se ne slažu sa kriminalnom vlašću i zato nisu partijski ni podobni u društvu a naj više su dali što su imali u ratu ,izložili svoj vlastiti život i svoje zdravlje.

Podržavam u potpunosti UZB iako sam donekle zbrinut i rado bih bio aktivan u njenom djelovanju i pomaganju svim ljudima koji su zapostavljeni,podcrtani a posebno zaboravljenim i bolesnim braniteljima i RVI al mi to zdravstveno stanje na žalost ne dozvoljava.

Jer ja osobno nisam sretan ni zadovoljan dok god postoji majorizacija i dok je god nanešena nepravda prema svakom čovjeku a posebice branitelju i invalidu.

ŽALOSTI me naj više nesloga među braniteljima onih koji su donekle riješili svoj status i onih koji nemaju ama baš nikakav status,a jedni druge ne podržavaju a kriminalci su to sve dobro iskoristili i našli se na svim spiskovima i već dugi niz godina i ostvaruju razna primanja i razna branit.prava.

Odrekao bih se i svojih primanja iako sam HRVI dok se svima pravedno dodjele zasluge učešća u ratu i RVI-nine a očiste svi kojima na tim popisima nije mjesto.

Žalosti me da su istinski branitelji i zapovjednici podržali kriminalce a okrenili leđa svoj suborcima.

Zato veliko priznanje i potporu dajem vođstvu UZB kao i svim članovima da ustraju u svom radu.
Nadam se da ste u potpunosti razumjeli poantu što sam želio reći.
L.P.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
8
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto