Dodaj komentar

Cudo jedno - niko , pa ni nitko , ne pominje - PARAGU !... Vidite , masa je zavedena obecanjima - kako se vidi iz "komentara" , a oni koji cekaju konacnu odluku suda - mislili su ozbiljno da ce stici NA DRINU , a oni opet sa druge strane - da ce stici - do Karlobaga !.... Historija se , eto , ponovila , samo je povecan broj nevino stradalih , kao sto se to desazvalo u svakom - narednom ratu . Ljudi koji su ratovali , nisu oni pokrenuli rat ! Oni su - pozvani u rat !...A kako je kod nas sve naopako , tako su dobro placeni bas oni kjoji su rat pokrenuli , a para nema za one koji su u rat uvuceni - i stradali !... Oni danas postavljaju pitanje : ZASTO SMO RATOVALI ?!...Odgovora - nema ! Ni para !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
8
1
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari