Dodaj komentar

MUP ZHŽ - medijacija u obliku devijacije

ljubuski.info

Priča oko Ane Smoljan medijatorice državne službe u MUP-u ZHŽ, koju smo objavili prije nekoliko dana, dobiva svoj negativan nastavak. Po svemu što se uspjelo istražiti iza ovog kriminala i nezakonitog izbora, osim medijatorice Smoljan, stoji šef administracije, alfa i omega pravnog kriminala u MUP-u ZHŽ, Željko Jukić.

U gotovo svim kriminalnim radnjama u MUP-u ZHŽ, koji se tiču administracije, stoji upravo ovaj čovjek, koji je "valjao" svim svojim ministrima. Na tisuće pravnih akata je izašlo iz njegova ureda, koji nemaju nikakve veze sa zakonima. Napomenimo samo kako je on bio jedina osoba koja je poznatog kriminalca Miroslava Galića branila na sudu u postupku krivotvorenja javnih isprava.

Dokumentacija govori da je Željko Jukić koristio sve blagodati takvog stanja udovoljavajući svim ministrima, ravnateljima policije, osobito Zoranu Galiću i kao takav je imao privilegiju da, u cilju zaštite njegovih nedjela, policijski službenici budu pretučeni. Rekli bismo nezamislivo, ali to je surova istina.

Sindikat potvrdio da izbora za medijatora nikada nije bilo

Predsjednik Sindikata djelatnika MUP-a ZHŽ Vjekoslav Markota u razgovoru je potvrdio kako sindikat nije sudjelovao u izboru medijatora državne služe što zakon predviđa, te kako o datumu i provedbi izbora nitko nije ništa znao niti se isti održao.

Dakle, izbora medijatora nije bilo, nitko o tome nije ništa znao, što je kroz neformalan razgovor s nekoliko osoba u MUP-u ZHŽ potvrdila i sama Ana Smoljan rekavši kako je ona samo imenovana i točka.

Ova pravnica nije razmišljala, kako je tako sama upala u kolo kriminala u kojem su se državni službenici i namještenici, te policijski službenici jednostavno kazano maltretirali, osobito odabrani.

Odakle Jukiću datum izbora 23.veljače 2015. godine?

Iako svi znaju da izbora za medijatora nije bilo osvanule su informacije kako Željko Jukić ima dokumentaciju u kojoj je napisano da su izbori za medijatora održani 23.02.2015. godine, samo tri tjedna od dolaska Zdravka Borasa za ministra. Stoji da je izboru pristupilo 98 djelatnika i da je Ana Smoljan dobila 63 glasa. U MUP-u ZHŽ svi se smijulje i kažu, da kada je Željko Jukić u pitanju, ništa nije nemoguće.

On će u sljedećem vremenu pojasniti, kako se, po svemu poznatom, krivotvorila ova dokumentacija, za koju nitko nije znao, niti itko u MUP-u ima pojma o izborima za medijatora državne službe.

Željko Jukić je krivotvorio dokumentaciju koja je omogućila Zoranu Galiću za izbor na mjesto direktora GP BiH, zbog čega je zaradio kaznenu prijavu u Tužiteljstvu županije Sarajevo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
2
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari