Dodaj komentar

Stvarno je ovaj portal dno dna. Ana Madžar je studirala skupa sa mnom i završila je redovno fakultet. Pod pojmom redovno mislim da je redovno pohađala i regularno polagala ispite, što za vas većinu dušebrižnika, koji uredno, negativno komentirate sve sto se uopće pojavi na ovom bolesničkom portalu se zasigurno ne bi moglo reći. Za vas je uništavanje tuđih života i slavićanje svog poštenja jedini smisao i razlog zbog kojeg uopće znate slova. Osoba koja je našla za pravo prijaviti Anu za neregularan izbor je po struci magistar struke, teta u vrtiću, pa mi nije jasno zašto ne traži posao u svojoj struci jer je zasigurno vrhunski stručnjak u odgoju djece . Isti je inače u gradu poznat kao osoba koja ima psihičke smetnje i kojeg treba zaobilaziti u širokim krugu, što zbog svog agresivnog ponašanja, što zbog sumanutih paranoičnih misli, za koje struka ima dijagnozu...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
3
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari