Dodaj komentar

Ana Smoljan, nezakonito postavljena za medijatora, sudjelovala u progonu službenika MUP-a ZHŽ

ljubuski.info

Kakav je to ljudski mentalni sklop, obzirom činjenici da sukladno zakonu nisi izabran za obnašanje pozicije i znaš da je to tako, godinama progoniš svoje kolege službenike, teško je objasniti.Iako se to već ranije znalo, došli smo do dokumentacije koja to potvrđuje, kako je Ana Smoljan – Madžar (sestra dr. Tomislava Madžara), mimo zakonske regulative izabrana za Medijatora državne službe u MUP-u ZHŽ.

Međutim, to nije jedina pozicija koju ova diplomirana pravnica obnaša u MUP-u ZHŽ. Ona je član Policijskog odbora, u raznim je povjerenstvima, a kao pravnica izabrana je za prvu osobu financija MUP-a ZHŽ (pomoćnik ministra u Sektoru potpore, što je ranije obnašao nezakonito s diplomom FABUS Bruno Kraljević). Do svih funkcija je došla putem politike i utjecaja moćnog brata. 

Nezakonito provoditi medijaciju, nakon kojih su mnogi službenici progonjeni, također policijski službenici, voditi nezakonito financije MUP-a ZHŽ (govori dokumentacija), vjerojatno postoji veliki interes. Je li to novac? Izgleda da jeste. Tko mari za savjest, ljudskost i pošten odnos prema službi, vjerojatno danas nije normalan.

Iza ovog kriminala stoji sam vrh MUP-a ZHŽ na čelu sa Zdravkom Borasom, a sve je proveo poznati pravnik Željko Jukić, alfa i omega pravnog kaosa u MUP-u ZHŽ, i šefica kadrovske službe Ingrid Miloš, koja je također znala za sve.

Sustavni progon u MUP-u ZHŽ

Na ovakav način rada u MUP-u ZHŽ i institucijama županije oformljen je sustav progona državnih i policijskih službenika. Cijeli sustav je uvezan postavljanjem osoba s unaprijed poznatim načelima rada.

Od strane službenika su najavljene nove tužbe i istražni postupci protiv svih osoba uključenih u ove nezakonite radnje.

Evo što kaže Uredba Vlade ZHŽ:

Uredba nije poštovana!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
6
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari