Dodaj komentar

Dragan Soldo predstavnik NS ZHŽ-a u Izvršnom odboru NS BiH

ljubuski.info

Dugogodišnji djelatnik NK Širokog Brijega Dragan Dado Soldo u budućnosti će predstavljati Nogometni savez ZHŽ-a u Izvršnom odboru NFS BiH, umjesto dosadašnjeg predstavnika Josipa Bevande.

On je priznao da je pomalo iznenađen, uz riječi zahvalnosti svima koju su ga podržali na jučerašnjem skupštinskom zasjedanju.
"Nisam očekivao da ću biti imenovan. Hvala NS ZHŽ-a koji me je kandirao i omogućio mi da uđem u ovaj krug ljudi, a kolegama čestitke na izboru", KAZAO je Soldo.

Njegova misija unutar Izvršnog odbora je jasna. "Zalagat ću se za boljitak nogometa u Bosni i Hercegovini. Pred nama je mnogo posla, ima tu mnogo dobrih stvari, ali i onih na kojima moramo raditi kako bismo u budućnosti bili uspješniji", kazao je.

Soldo će i u budućnosti obnašati funkciju tajnika NK Širokog Brijega koji se trenutno priprema za Skupštinu kluba, a koja će imenovati novi Upravni odbor.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
2
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto