Dodaj komentar

Upućeno Sovi, Nevenku i ostaloj bratiji.... Otiđite!

ljubuski.info

Hodam tako gradom pa mi se učini da ugledah kako na kapiji Duhanske stanice ulazi kamion da vagne duhan i podigne standard sebi i svojoj poštenoj obiteljii. Ali ne. Nema Duhanske, ali ima rugla. Je li sanjam, pa u centru sam grada? Ne! Ipak je tužna zbilja.

Odlazim do Albe i Parkova podmiriti račune "nevenkovim" firmama ili ti "tiskarama" para na račun njenih građana. Gledam Soko, Trgokop, Vinariju. Otišao bih i do Platnare. Ali kad je vidim ne znam hoće li izdržati srce. Jer je ona odškolovala tri akademska građanina Ljubuškog. I imaju pravu diplomu "gospodine" ministre iz hercegovacke drače sa kupljenom diplomom.

O Famosu da ne govorim, a i Unisu.

Dragi moj Sova, Nevenko, i ostala bratijo, koji ste nas na čelu sa ostalim HDZ -ovcima pokrali i dalje nas kradete uporno. Zbrojite vise dva i dva. Podnesite kolektivne ostavke, a onda neka sudstvo krene, jer su vam vidite i sami odbrojani dani. Svaki nam je sat, a ne dan bitan.

Mi znamo da vi imate želju za vlašću, bogatstvom, moći. Ali vas proklinjem sklonite se više sa scene. Nije Ljubuski uništio ni Milošević, ni njegove krvave horde, a ni Bošnjaci i nesretni rat sa njima.

Vi ste ga uništili, a gore sam vam naveo i primjere. U uvodu. I ne pozivajte se na velike Hrvate, Herceg-Bosnu, pa Lijepu našu i kojekakvu majorizaciju Hrvata. Te nam je price više dosta, kao i vas samih. Jer vi ste izgleda svoji grobari i kao u Sjevernoj Koreji ne date vlast bez prolivene krvi.

Ne vucite i nas za vama u raku. Odstupite, jer alternative nemate. A Ljubuški i njena mladost je ima.

NN
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
4
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto