Dodaj komentar

Djeca iz vrtića "Jelenko" pomažu socijalno ugroženima

ljubuski.info

Četvrtu večer Božićnog sajma Udruge Agape u Ljubuškom obilježila je plemenita gesta djece iz Dječjeg vrtića "Jelenko".

Djeca su u pratnji svojih roditelja i vrtićkih teta došla na otvaranje sajma kako bi pomogla socijalno ugroženima.

Mališani su donijeli su brojne paketiće sa higijenskim i prehrambenim proizvodima, te su ih donirali Udruzi Agape.

Nakon što su ubacili svoje donacije u kavez na ulazu, mališani su se nastavili zabavljati pod šatorom, a okupljenim posjetiteljima su otpjevali i dvije prigodne božićne pjesme.

Nisu se dječaci i djevojčice iz vrtića "Jelenko" dugo zadržali pod šatorom na Trgu domovinske zahvalnosti jer su morali ići spavati, a kasnije se program nastavio nastupom plesne skupine Dance Factory, te svirkama dvaju glazbenih skupina.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
4
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto