Dodaj komentar

Dječiji Svijet Vas poziva na kićenje bora

ljubuski.info

Dječiji Svijet Ljubuški u suradnji sa JP Parkovi Ljubuški, Općinom Ljubuški, te Samostanom sv. Ante Humac, sve vas poziva 16. prosinca u 17 sati na 3. zajedničko kićenje bora u Ljubuškom gradskom parku (preko puta O.Š. Marka Marulića) u kojemu ce također sudjelovati i dječiji vrtići s područja Općine Ljubuški (Gradski Vrtić, Petar Pan, Leptirić)

Vaš zadatak je: donijeti po jedan svoj nakit (ili ako netko želi može dva i više), bilo ručno rađeni, koji ste sami izradili ili pak kupljeni, nije važno, važno je samo da zajednički okitimo bor koji će našem gradu biti najljepši ukras!

Očevi i majke povedite djecu, bake i djedovi povedite unuke! Dođite svi, mali i veliki, ponesite vaš ukras i stavite ga na bor! Slikajte se s njim i veselimo se svi zajedno! Vidimo se u četvrtak u gradskom parku!Nakon prigodne molitve uslijedit će kratki glazbeni program - Mislav&Dinko iz Duo Maxime.Nakon sto okitimo bor pridružiti ćemo se otvaranju humanitarnog božićnog sajma na Trgu domovinske zahvalnosti(iza zgrade Općine).

Vidimo se!

Dječiji Svijet Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
7
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari