Dodaj komentar

Ljudi moji shvatite vec jednom da je stanje sada sa HDZ-om na vlasti gore nego za vrijeme komunizma. Pogledajte samo korupciju, zataškavanje, uhljebljivanje, pljačkaška privatizacija i dokapitalizacija. Srušili su sve sto je iza komunizma dobrog ostalo i izgrađeno. Ni miševi vise ne stanuju u halama nekad velikih predizeca. Je li nam za to kriv komunizam. A ja ga ne hvalim. Ali HDZ je napravio vise afera za 25 nego Titina vlast za 45 GOD. Jer Tito je bio i prošao. A ovi su opasniji i gori. Sto milijuna puta od prošlih. A sve pod sloganom velikih Hrvata, nepostojeće i obećane Herceg Bosne, te nekakve majorizacije samih nas. Ma dajte molim vas. Priča za nas budale. Vazda jedna te ista i uvijek pred izbore. A da nije ovog portala ja kao obrazovan i neopterećen čovjek ni bojom koze, niti vjerom a ni nacijom, niti pričom o ustašama, čelnicima i partizanima, mislio bih da živim u Sjevernoj Koreji. Zato bezrezervna podrška portalu i uredništvu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari