Dodaj komentar

Ni jedan jedini covjek nije poginuo na Blajburgu . Blajburg je polje gdje su Englezi primili delegaciju porazene vojske , koja je trebala ishodovati dozvoju Engleza - ( protiv kojih su se i ti delegati borili )....da propuste porazene vojske i dio naroda s njima , da se spase na Zapadu . Englezi su odbili tu delegaciji , a na tom mjestu gdje su ih primili , politicki emigranti su podigli spomenik ! Tu se , na tom polju , nije vodila nikakva bitka , niti je bilo ko od bjegunaca i vojske u povlacenju - mogao da prodje ! To je sva prica o Blajburgu . Drgo se desilo na drugom mjestu , u toku sukoba sa grupama koje nisu htjerle poloziti oruzje , i to najzescih sukoba izmedju 9 i 18 Maja 1945 . Jednu od oruzanih grupa je vodio i MAKS LUBURIC , "velikan" - iz JASENOVCA ! Rat je , dakle , produzen jos devet dana !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
1
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto