Dodaj komentar

Obitelj Jurič nastavila tradiciju božićnog ukrašavanja

ljubuski.info

Dok neki tek smišljaju kako će ukrasiti svoj dom i okućnicu za Božić, na imanju obitelji Jurič iz Veljaka već je sve ukrašeno i spremno. Božićno ukrašavanje za obitelj Jurič svake godine počinje već krajem studenog. To najviše raduje malog Ivana, koji sa svojim djedom smišlja gdje će staviti nove lampice kako bi Djed Božićnjak mogao lakše doći s njegovim poklonima.

Tradicija ukrašavanja počela je prije više od 20 godina. Baka Rosanda prepušta ukrašavanje muškom dijelu obitelji, najbitnije joj je da su djeca vesela u božićno vrijeme te da se duh Božića probudi kod svih koji su ga možda izgubili.

Božić je pred vratima, no obitelj Jurič, kao i svake godine, još samo treba ukrasiti božićno drvce. To će tradicionalno uraditi na sam Badnjak, kad kuća bude puna i kad sva djeca budu na okupu.

Naša tv
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
8
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari